DE SKYGGER VI ARVER

01_It Takes A Family main.jpg

INFO

De skygger vi arver er et familiedrama om hemmeligheder og fortielser. Instruktør Susanne Kovacs er barnebarn af jødiske holocaust overlevere og datter af en tysk mor og en dansk jødisk far. Da Susanne bliver født, er hun i bedsteforældrenes øjne et barn af fjenden. Hendes tilstedeværelse er en konstant påmindelse om bedsteforældrenes tragiske fortid. Mange år senere stiller hun en række spørgsmål om sin egen opvækst og opdager at krigen aldrig er afsluttet for den plagede familie, hvor fortidens rædsler altid har været tilstede som et altoverdøvende, men uudtalt traume.  

 De skygger vi arver er en historie om at bevæge sig ind i fortidens skygger – men også en nutidig fortælling om fortrængning, skyld og tilgivelse.

CREDITS

Instruktør: Susanne Kovács
Filmfotograf: Casper Høyberg, DFF og Susanne Kovács
Klipper: Marion Tuor

Producer: Ulrik Gutkin

Co-producer: Susanne Kovács