TO AFDELINGER – ET UDGANGSPUNKT

Copenhagen Film Company er opdelt i:

CFC CORPORATE og CFC KORT & DOC

Vi har en fælles passion for autentiske og udfordrende filmiske historier


 
CFC CORPORATE   er et filmisk kommunikationsbureau. Vi er en kerne af internationalt erfarne filmproducere, tilrettelæggere samt visuelle og strategiske udviklere af branding og kommunikation. Vi bruger udelukkende de mest talentfulde filminstruktører, fotografer og klippere. Vores kunder består af virksomheder og organisationer med høje ambitioner om effektiv kommunikation til omverden og ansatte.

CFC CORPORATE er et filmisk kommunikationsbureau. Vi er en kerne af internationalt erfarne filmproducere, tilrettelæggere samt visuelle og strategiske udviklere af branding og kommunikation. Vi bruger udelukkende de mest talentfulde filminstruktører, fotografer og klippere. Vores kunder består af virksomheder og organisationer med høje ambitioner om effektiv kommunikation til omverden og ansatte.

 
CFC KORT & DOK   er et uafhængigt filmproduktionsselskab, som bliver ledet af prisvindende filmskabere, der udvikler og producerer idéer, formater, programmer og dokumentarfilm til TV-stationer og festivaler i hele verden. Vi hjælper filminstruktører med at producere unikke og meningsfulde film, og vi rejser kloden tynd i vores bestræbelser på at skildre dens magiske og komplekse virkelighed.

CFC KORT & DOK er et uafhængigt filmproduktionsselskab, som bliver ledet af prisvindende filmskabere, der udvikler og producerer idéer, formater, programmer og dokumentarfilm til TV-stationer og festivaler i hele verden. Vi hjælper filminstruktører med at producere unikke og meningsfulde film, og vi rejser kloden tynd i vores bestræbelser på at skildre dens magiske og komplekse virkelighed.

 
 
 
 

NYE CFC FILM