CFC PÅ SKOLEBÆNKEN

CFC Kort & Dok modtager støtte fra Danida og Undervisningsministeriet til tre forskellige undervisningsprojekter, målrettet Folkeskolen og Gymnasiet.:
Regnskoven på egen hånd: 6-8 undervisningsfilm med tilhørende undervisningsmateriale for Folkeskolens 3.-9. klasser, produceret i samarbejde med København Zoo’s Skoletjeneste. Projektet skal øge elevernes kendskab til regnskoven, dens økologi og dens enorme betydning for vores klima. Projektet er støttet af Danida.


Velfærd er noget vi skaber sammen – foreningsliv og frivillighed: 3 film om foreningsliv og frivillighed med tilhørende undervisningssite primært målrettet Folkeskolens 8-9. klasser. Med case eksemplerne, Det mobile fixerum, Lundtofte Boldklub og Ventilen får de unge et indblik i hvad frivillighed og foreningsliv er, og hvordan det er en del af den danske velfærdsmodel. Projektet støttes af Undervisningsministeriet.


Mission:Afrika: Et interaktivt undervisningssite for folkeskolens ældste klasser samt gymnasiet baseret på dokumentarfilmen, De Frelste. Sitet indeholder historiske arkivklip, dagsbogsnotater og interviews samt klippeværktøjer, så eleverne selv kan redigere/genskabe historien om 100 års kristent missionsarbejde. Projektet støttes af Undervisningsministeriet.