CPH REMIX

 

INFO

CPH Remix giver et stemningsmættet billede af en by, som de færreste oplever, men som findes, hvis man kigger godt efter. Filmen følger tre personer, der har helt forskellige indgangsvinkler til byens rum. Den politiske kunstner, der konfronterer beskueren med hans egen hverdag og virkelighedsopfattelse. Den kvindelige nattevandrer, der leder efter spor og tegn fra sin veninde, og endelig graffitifjerneren, der med ligeså stor omhu som de to andre fjerner forskellige tegn og opsætninger. 

Gennem musik og rytmiske montager får vi et billede af byen som organisme, set gennem udsmykninger af forskellig art. Filmen er optaget samtidig med, at byen bliver udsmykket i anledning af den danske Kronprins’ bryllup i maj 2004.

CREDITS

Instruktør: Ulrik Gutkin, Rúnar J. Gudnason
Producer: Helle Faber
Kreativ producer: Morten Schmidt
Fotograf: Erik Molberg Hansen
Klipper: Mikkel Sangstad