MIG OG JØDERIET

INFO

Mig og Jøderiet er en humoristisk og hudløst ærlig film om de eksistentielle spørgsmål et nybagt forældrepar med forskellig baggrund støder på, når familietraditionerne skal gives videre. ”Her står jeg som den sidste bastion og vogter Felix’ forhud,” er en af Signes klare udmeldinger i filmen.

Dette overbeviser Ulrik om, at han må undersøge sin jødiske baggrund og beslutte sig for, om han vil føre sin families traditioner videre til sin søn. Skal Felix omskæres eller ej? Filmen har sit eget undervisningssite, inddelt i temaer og opgaver til både folkeskolen og gymnasiet. Filmen kan også lejes fra DanishDox.

CREDITS

Instruktør: Ulrik Gutkin
Klipper: Lars Juul Jensen
Producer og fotograf: Casper Høyberg
PR: Hanne Vagner

REVIEWS

”En underfundig undersøgelse af det moderne menneskes kvaler i jagten på identitet” – Weekendavisen

”Gyldne øjeblikke” – Information

”Afvæbnende humor” – Politiken.

Mig og Jøderiet er for alvor blevet taget til sig af publikum og internationale tv-stationer og er blevet vist i bl.a. USA, Australien, Sydamerika, England, Israel og Polen samt efterspurgt til både møder og konferencer i ind og udland.