VI MØDES I BRUGSEN

 

INFO

I 2016 fejrer COOP sit 150 års jubilæum. Siden pastor Hans Chr. Sonne og en kreds af Thisted-borgere d. 6. maj 1866 stiftede Danmarks første levedygtige brugsforening, har Danmark ændret sig radikalt, og brugsforeningerne har med deres udvikling og aktive deltagelse i samfundet været en vigtig del af denne historie. CFC Kort & Dok har i samarbejde med Samvirke produceret dokumentarfilmen, Vi mødes i Brugsen, som er en historisk kulturpolitisk skildring af Brugsbevægelsen betydning for Danmark gennem tiden. Filmen er instrueret af Anna Elisabeth Jessen og er lavet i tre forskellige længder, hvoraf den lange udgave blev vist i 70 biografer landet over forbindelse med jubilæet.

CREDITS

Instruktør: Anna Elisabeth Jessen

Klipper: Boaz Heller

Fotograf: Casper Høyberg

Producer: Ulrik Gutkin